De Sport BSO

De Sport BSO van Belle Fleur (voor kinderen van 4 tot 12 jaar)

Om kinderen op een sportieve manier op te vangen na schooltijd, heeft Belle Fleur ‘De sport BSO van Belle Fleur’ per augustus 2018 opgericht. Dit is de eerste sport BSO die bij Belle Fleur wordt geopend. De kinderen worden door ons opgehaald van school. Kinderen waarbij toestemming is gegeven mogen zelfstandig naar de BSO komen. Een team van vaste sport docenten en leidsters zorgt ervoor dat uw kind samen met andere kinderen op een prettige, gezellige en sportieve manier de uurtjes na school door kan brengen.

Elk kind heeft eigen, unieke interesses. Kinderen willen hun vaardigheden verbeteren, andere kinderen willen een betere conditie en weer andere willen leren beter samen te werken in de sport. De sport BSO biedt een gevarieerd sportaanbod in diverse thema’s, waardoor uw kind de ruimte heeft om te ontdekken in welke sport zijn of haar interesse ligt. Onze sport docent zorgt iedere middag voor een uitdagend sport programma, waarbij de kinderen ook verschillende technieken van sport gaan beoefenen en uiteindelijk ook gaan beheersen.

De sport BSO is vanaf 4 jaar en ouder. Zo kan onze sport docent volwaardige trainingen wegzetten gericht op leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. We waken ervoor dat de sport BSO uitdagend blijft voor de 4plus kinderen.

Maak je gebruik van de sport BSO, dan kom je ook echt voor te sporten. Hier volgen de kinderen volwaardige sport trainingen. Na school sluiten de kinderen aan bij het fruit en snack moment, waarna ze daarna starten met de sport training.

Onze sport BSO bevindt zich in de voetbal kantine van Beek Vooruit in Prinsenbeek. We werken nauw samen met de voetbalclub Beek Vooruit. De sporttrainingen vinden dan ook plaats op professionele voetbal en hockeyvelden. Alle sportfaciliteiten zitten bij ons in de buurt.

Chantal Immenga

Heikantsestraat 37b

4841 EG Prinsenbeek

06-86801153 prinsenbeek@bellefleur.nl Terug naar overzicht