Kinderdagverblijf Etten-Leur Sonate

Brede school SonateIn de zomer van 2018 mochten we de deuren openen van het prachtige pand Sonate in de wijk de Grauwe Polder!

Kindercentrum Belle Fleur is een van de vier partners van Brede School Sonate. Samen met basisschool de Klankhof, basisschool ’t Carillon en het Kompas, een school voor speciaal basisonderwijs, gaan we een unieke samenwerking aan. De doorgaande lijn heeft daarbij onze aandacht. Het Kompas vraagt hierbij om een andere benadering. Samen met gespecialiseerde pedagogisch medewerkers zorgen wij voor de juiste manier van opvang. We maken er samen een unieke plek voor kinderen!

Kindercentrum Belle Fleur Sonate heeft 2 kinderdagverblijfgroepen. Een groep van 0 tot 2 jaar en een groep van 2 tot 4 jaar. Naast deze 2 groepen hebben we een groep voor ons PeuterPaleis, voor peuters van 2 tot 4 jaar, waar ook doelgroepkinderen met een VVE- indicatie opgevangen worden.

Bij de Club van Belle Fleur op Sonate bieden we voorschoolse, tussenschoolse en de naschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vakantieopvang af te nemen. Bij de Club van Belle Fleur is het elke dag een feest!

Heeft u vragen over deze mooie locatie, of wilt u graag een kijkje komen nemen om te ervaren waar wij voor staan en hoe wij werken? Dat is zeker mogelijk. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Voor vragen en rondleidingen kunt u bellen of mailen naar Resi Beentjes (leidinggevende) 076-2301308 of etten-leur@bellefleur.nl

Belle Fleur Etten-Leur Sonate is op deze locatie tevens een samenwerking aangegaan met Integraal Kindercentrum Oase. Belle Fleur detacheert haar sportdocent naar de TSO (Tussenschoolse opvang) van Oase. De TSO blijft lopen via school, echter Belle Fleur ondersteunt de activiteiten. De focus ligt daarbij op sportactiviteiten die plaats kunnen vinden op het schoolplein, het veldje in de wijk of in de gymzaal. Op deze wijze wil Belle Fleur bijdragen aan een goede en sportieve overblijftijd op de Oase.

 

Resi Beentjes

Brede school Sonate

Hobodreef 5

4876 XB ETTEN-LEUR

076-2301308 etten-leur@bellefleur.nl Terug naar overzicht