Kinderdagverblijf Oosterhout

Kindercentrum Belle Fleur Oosterhout is gevestigd in Basisschool Menorah. Door de frisse en moderne uitstraling van de ruimte is deze groep een heerlijk plekje voor de kinderen om te vertoeven. Het kinderdagverblijf bestaat uit een 0-2 jaar en een 2-4 jaar groep. Beide groepen hebben hun eigen leidsters, waardoor de kinderen alle aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben en bij hun leeftijd past. Bij de groep 2-4 jaar wordt de focus tevens gelegd op ontdekking en ontwikkeling.

De locatie Oosterhout heeft aan de voorzijde een eigen buitenspeeltuintje. De grotere peuters (vanaf 3 jaar) mogen gebruik maken van de buitenspeelruimte aan de achterzijde van het pand, samen met de kleuters van Basisschool Menorah. Naast de 2 KDV-groepen is op de locatie Oosterhout eveneens een BSO groep voor kinderen van 4-12 jaar gevestigd.

Op deze locatie heeft Belle Fleur een samenwerking met de dagbesteding van Surplus en Basisschool Menorah. Festiviteiten worden gezamenlijk gevierd en er wordt gewerkt met centrale thema’s. Samen ontdekken en samen spelen.

 

 

 

Het aanbod

Coffee to goCoffee to go
FotograafFotograaf
Warme maaltijdenWarme maaltijden
KapperKapper
yogaYoga
PeuterPaleis

Denise Konings

Griegstraat 32

4904 MB Oosterhout

06-86801150 oosterhout@bellefleur.nl Terug naar overzicht