Ouders aan het woord

Lucie is mama van Vikas en Leena – kinderdagverblijf en BSO locatie Princenhage:

“Wij hebben gekozen voor Belle Fleur vanwege de super lieve juffen”


Loes is mama van Fem en Bo – kinderdagverblijf en BSO locatie Princenhage:

“Wij hebben destijds gekozen voor Belle Fleur vanwege de persoonlijke benadering en de betrokken leidsters! De tuin mag dan wat kleiner zijn, de harten van de juffen zijn groot!”


Anke is mama van Suze – BSO locatie Princenhage:

“De lunchbreak bij Belle Fleur is voor Suze even een momentje van rust tijdens een drukke schooldag. Ze kan in een gezellige sfeer lekker haar boterhammetje eten en daarna begin het feest pas echt, want spelen bij Belle Fleur is hartstikke leuk!”


Sandra is mama van Yvienne – BSO locatie Princenhage:

“Wij vinden Belle Fleur een super afwisselende en positieve BSO. Mijn dochter gaat dan ook altijd met veel plezier erheen!”


Melissa is mama van Bowien – BSO locatie Princenhage:

“De reden waarom we voor Belle Fleur hebben gekozen is omdat het aanvoelt als een verlengstuk van thuis. Dit komt door de huiselijke inrichting en rustige sfeer die de ruimte uitstraalt! Er is aandacht voor onze dochter en ze is dol op haar juf!”


Ilse is mama van Mathijs en Sander – BSO locatie Etten-Leur Sonate:

“De opvang van Belle Fleur ervaren wij als zeer betrokken. De leidsters zijn enthousiast en actief bezig met de kinderen en ook bij buitenactiviteiten wordt er volop meegedaan! Bij slecht weer is er binnen ook altijd genoeg leuks te doen. Lekker met vriendjes spelen, bakken of knutselen. Daarnaast wordt er ook maatschappelijk meegedacht zoals bijvoorbeeld de bakactie voor SOS kinderdorpen. Wij zijn erg blij dat onze kinderen bij Belle Fleur kunnen spelen!”


Maurice & Saskia zijn de ouders van Deen (3,5 jaar) en Bren (1,5 jaar) – Kinderdagverblijf locatie  Etten-Leur:

“Tevreden ouders, dat ben je zodra je eigen kindjes tevreden zijn. En dat zijn ze! Onze kindjes gaan heel erg graag naar Belle Fleur. Als je aan Deen vraagt waarom, zegt hij meteen: ‘Daarom! Al mijn vriendjes zijn er, ik mag met alles spelen en ik mag verkleden en dansen’. Natuurlijk kan dit bij ons thuis ook allemaal, maar daar zijn de vriendjes niet. We zijn heel erg blij dat ze iedere week kunnen spelen in de veilige en vertrouwde omgeving van Belle Fleur, terwijl wij aan het werk zijn. De vaste (en leuke!) medewerkers, de leuke en uitdagende activiteiten, de gezellige sfeer, de kleine organisatie en de flexibiliteit maken Belle Fleur net even anders dan andere kinderdagverblijven!”


Chantal is de mama van Fenna (3 jaar) – Kinderdagverblijf locatie Etten-Leur Markt:

“Belle fleur is een gezellig en huiselijk kinderdagverblijf waar de kinderen centraal staan. Wat ik een groot voordeel vind van Belle Fleur en wat ook goed is voor de ontwikkeling, zijn de verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor groeien de kindjes op tussen leeftijdsgenootjes. Op de peutergroep worden een heleboel activiteiten gedaan. Knutselen, dansen en zingen, er worden uitstapjes gemaakt en er zijn regelmatig andere thema’s op de groep. Ze leren veel, maar het kind zijn en met plezier leren, staat centraal. De leidsters zijn lief en heel toegankelijk. Fenna gaat altijd met veel plezier naar de kindjes toe bij Belle Fleur.”


Anonieme Ouders – BSO locatie Etten-Leur scoutinggebouw:

“Wij zijn zeer tevreden over de BSO van Belle Fleur! Elke keer weer gaan onze kinderen met heel veel plezier hier naartoe. Er staat altijd een heel vriendelijk, betrokken, creatief en enthousiast team voor ze klaar. Het is een hele fijne plek waar ze zich helemaal ‘thuis’ voelen.”


Kim is mama van 2 kinderen (3 jaar en 5 maanden) – Kinderdagverblijf locatie Prinsenbeek:

“Als ik het kinderdagverblijf van Belle Fleur in Prinsenbeek zou moeten omschrijven, zou ik zeggen dat het een hele fijne opvang is! Op een rustgevende locatie (in een park) en kleinschalig, waardoor er heel veel aandacht is voor de kindjes als individu. De lieve en kundige leidsters zorgen voor een warme en fijne sfeer, waardoor allebei mijn kinderen, elke keer opnieuw, met veel plezier naar de opvang gaan! Als ouder is dat het allerprettigste gevoel wat er bestaat. Weten dat je kinderen in goede handen zijn en dat ze het naar hun zin hebben!”


De ouders van Julius (9 maanden) – Kinderdagverblijf locatie Oosterhout:

“De leidsters (ze noemen zichzelf de juffies J) van het kinderdagverblijf Belle Fleur in Oosterhout zijn gewoon de beste juffies ooit! Ze zijn lief voor de kindjes, eerlijk tegen de ouders en altijd vol energie! Elke ochtend worden we met open armen ontvangen en maken we een praatje over hoe het gaat met ons zoontje Julius. Als er tijd over is, krijgen we gedurende de dag zelfs foto’s toegestuurd en rond de ophaaltijd een dagverslagje met slaapjes, eten en hoe de dag is gegaan! Bij het ophalen krijgen we dan ook nog de laatste updates. We merken aan alles dat Julius het er enorm naar zijn zin heeft met de andere kindjes en de leuke juffies. Wij raden Belle Fleur in Oosterhout dan ook zeker aan!”


Angela is mama van 5 zoontjes – Kinderdagverblijf locatie Oosterhout:

“Mijn 5 zoontjes gaan met regelmaat naar Belle Fleur. Ze vinden het supergezellig en zien het echt als een speeluitje. Ze gaan er heel graag naartoe! Alle dames van Belle Fleur zijn echt geweldig lief. Alle kindjes krijgen evenveel aandacht en bij eventuele bijzonderheden denken ze altijd mee. Het is heel fijn dat deze locatie goede aansluiting heeft met de voorschoolse opvang en met groep 1 en 2 van basisschool Menorah. Ook de andere locatie van basisschool Menorah zit niet ver van Belle Fleur en de kindjes worden, indien nodig ook opgehaald. Mijn kinderen gaan met een heel fijn gevoel naar Belle Fleur toe. De leidsters zijn enthousiast en professioneel wat mij, als ouder, een heel fijn en prettig gevoel geeft!”


Ouder van Robyn – BSO locatie Oosterhout:

Onze Robyn gaat met heel veel plezier naar Belle Fleur. Elke week vraag ze wanneer ze weer wordt opgehaald na school door de dames van Belle Fleur. Koekjes bakken, pizza’s maken en nog veel meer leuke acitiviteiten worden allemaal aangeboden. Het is een hele fijne, vertrouwde en veilige opvang met leuke leidsters!”


Mama Kim – Kinderdagverblijf locatie Breda Centrum:

“Vol enthousiasme worden wij altijd door de juffen van Belle Fleur ontvangen. Ze staan altijd klaar voor de kinderen, maar ook voor ons als ouders bij eventuele vragen. Het is superleuk om te zien dat de juffen de interactie met en van de kinderen stimuleren. De creativiteit was ook goed terug te zien tijdens de warme dagen afgelopen zomer! Ook voor de kinderen die te klein waren om buiten te spelen met water, hadden ze binnen een verkoelende oplossing. Een groot pluspunt van deze locatie zijn de ruime openingstijden. Wat we verder ook echt heel leuk vinden, is dat de kinderen van deze locatie op bezoek gaan naar de oudere mensen die in de omgeving wonen. Daar genieten de ouderen enorm van! Al met al vinden wij het enorm fijn om elke week bij Belle Fleur zo welkom te zijn!”


Papa Ronny – kinderdagverblijf locatie Breda Centrum:

“De kracht van deze locatie van Belle Fleur is echt de flexibiliteit. Tussen alle ‘flexibele’ kindjes die komen en gaan, zijn de juffen de stabiele factor. Het organisatietalent van de leidsters is groot. Ondanks de vele veranderingen, is er een goede structuur met veel creatieve activiteiten. De locatie is heel toegankelijk en het contact met de leidsters vinden wij erg fijn. Ze zijn altijd vriendelijk, eerlijk en betrokken. Het contact gaat op een hele leuke manier, wat maakt dat wij onze zoon met een gerust hart achter kunnen laten.”